کمپوت ميوه بهتر است يا آب‌ميوه؟

در حالي كه هيچ‌يك جاي ميوه تازه را نمي‌گيرند بنابراين ميوه تازه ميل كنيد كه منبع انواع ويتامين‌ها، مواد معدني و ‌تركيب‌هايي با خاصيت آنتي?اكسيداني است به خصوص اگر در شهري زندگي مي‌كنيد كه هوايي بسيار آلوده دارد. در اين پوستر مي‌خواهيم برايتان از تفاوت انواع روش‌هاي فرآوري ميوه‌ها بگوييم.

ادامه نوشته

اطلاعات اجباری در برچسب‌های مواد غذایی بوسیله پارلمان اروپا

پارلمان اروپا مقررات جدیدی را درباره برچسب‌های اجباری مواد غذایی تصویب کرده و این برچسب‌ها اطلاعات واضحی از محتوای مواد مغذی و انرژی فراورده غذایی و کشور محل ساخت آن است.

ادامه نوشته

آشنایی با انواع سس

انواع سس گوجه فرنگي صنعتي داراي مقدار زيادي شكر است و ديابتي ها نبايد از آن استفاده كنند.سس ها يكي از اجزاي تكميل كننده انواع غذاهاي حاضري و سالادها به شمار مي رود و هميشه در فهرست خريد مايحتاج خانواده ها ذكر مي شود. سس مايونز، كچاب، خردل، سويا و... از جمله اين سس ها هستند، اما پرسش اينجاست اين سس ها داراي چه ويژگي هايي هستند؟ آيا مصرف مداوم آنها مي تواند براي سلامت مصرف كننده مخاطره آميز باشد؟

ادامه نوشته

صنایع غذایی صاحب تیم فوتبال شد

کل سهام باشگاه فرهنگی ـ ورزشی راه‌آهن تهران که امروز در فرابورس عرضه شد را "محمدی‌فر" فعال صنایع غذایی در  استان خراسان رضوی خریداری کرده است.

ادامه نوشته

یك لیوان شیر بیش از 20 نوع تركیب مسكن و ضددرد، آنتی بیوتیك و هورمون رشد وجود دارد.

متخصصان علوم پزشكی اسپانیا و مراكش در یك مطالعه مشترك دریافته‌اند كه در یك لیوان شیر بیش از 20 نوع تركیب مسكن و ضددرد، آنتی بیوتیك و هورمون رشد وجود دارد.

ادامه نوشته

یخچالی برای آینده

ک طراح هنگ کنگی طرح مفهومی یخچالی برای آینده را طراحی کرده است که همانند چراغ روشنایی بزرگی روی سقف قرار می گیرد.
آپارتمانها در هنگ کنگ بسیار گران و کوچک هستند. تابستانهای این شهر نیز بسیار گرم است و بنابراین به سیستمهای خنک کننده ویژه ای نیاز است.
در این راستا، "بایائو لین" برای شرکت "الکترولوکس" طرح مفهومی جدیدی را ارائه کرده است که می تواند در آشپزخانه هایی که هر روز کوچکتر می شوند جایگزین یخچالهای سنتی شود.

ادامه نوشته

نکاتی از زیتون برای کسانی که وقت برای مطالعه متن طولانی ندارند

خلاصه ای از زیتون و ویژگی های آن برای مصرف آگاهانه روغم و کنسرو زیتون.
ادامه نوشته

رژیم غذایی با استفاده از فناوری ها روز!!!

برای کسانی که رژیم غذایی می گیرند مهم است که چه مقدار کالری روزانه از

غذاها و نوشیدنی ها کسب می کنند و انسان فقط می تواند مقدار تخمینی

این استفاده را حساب کند.

ادامه نوشته

آشنایی با اصطلاحات مربوطبه آبمیوه

نکتار چیست؟
از اختلاط آبمیوه طبیعی با آب ، قندهای طبیعی و سایر افزودنیهای مجاز بدست می آید، حداقل محتوای آبمیوه بر حسب نوع میوه از 30 تا 50 درصد متغیر می باشد.
آبمیوه چیست؟
فرآورده ای است که با محتوای آبمیوه صد درصد بدست آمده از فشردن میوه و یا رقیق نمودن آبمیوه تغلیظ شده (کنسانتره) با آب آشامیدنی تا رسیدن به غلظت مطلوب بدست می آید.
نوشیدنی / نوشابه چیست؟
  از اختلاط آبمیوه های طبیعی یا معادل تغلیظ شده آن (کنسانتره) با آب ، قندهای طبیعی و سایر افزودنیهای مجاز بدست می آید که حداقل آبمیوه محتوی آن نباید از 20% کمتر باشد.

شناسایی یک ژنوتیپ جدید زیتون برای نخستین بار در جهان

مسئول گروه زیتون وزارت جهاد کشاورزی در گفتگو با خبرنگار ایانا با اعلام این مطلب گفت: با توجه به قانون ثبت مالکیت معنوی در منابع ژرم پلاسم گیاهی وزارت جهاد کشاورزی با همکاری موسسه تحقیقات بین المللی زیتون، شناسایی این منابع را در دستور کار قرار داد.

ادامه نوشته

یك راه كار موثر برای حفاظت از تخم‌مرغ در برابر باكتری‌های مضر



كارشناسان تغذیه درآمریكا ادعا كرده‌اند كه سرد كردن تخم‌مرغ‌ها به محض اینكه از

بدن مرغ خارج شدند روشی موثر برای مقابله با باكتری‌های بیماری زا و كشنده مثل

سالمونلا است.

ادامه نوشته

ساخت گوشت مصنوعي از فضولات انساني!

يك دانشمند ژاپني در اثبات ضرب‌المثل قناعت، بي‌نيازي است،‌ دست به ساخت يك همبرگز گوشت از اجزاي فضولات انساني زده‌ است!


ميتسويوكي ايكدا، پژوهشگر آزمايشگاه اوكاياماي ژاپن پس از درخواست سازمان فاضلاب توكيو براي پيدا كردن راهي براي استفاده از ضايعات شهري، دست به اين ابتكار نامطبوع زده است.

ادامه نوشته

نکتـه دربـاره خـريـد خـوراكـي‌هـا

گاهي کارخانه‌هاي توليد مواد غذايي براي بهبود طعم و شکل محصولاتشان به آنها مقدار زيادي نمک، شکر، روغن و انواع افزودني‌هاي مجاز اضافه مي‌کنند. بهتر است بدانيد که انواع افزودني‌هاي مجاز هم اگرچه ادعا مي‌شود که براي سلامت مضر نيستند اما سودي هم براي بدنمان ندارند و فقط براي بهبود طعم افزوده مي‌شوند. بنابراين شما بايد به جاي دقت کردن به فهرست مواد تشکيل‌‌دهنده به برچسب ارزش تغذيه‌اي آنها توجه کنيد. اين نکته اولين راز براي خريد مواد غذايي است. در ادامه شما مي‌توانيد با شش راز بعدي هم آشنا بشويد!

ادامه نوشته

مصاحبه با خانم دكتر گيتي كريم، در باره رنگ کره

اگر برای کسی این سئوال به وجود آمده که چرا رنگ كره زرد است؟ برای پیدا کردن پاسخ این پرسش
ادامه نوشته

هفت آبمیوه ی پیشنهادی برای فصل گرما

خلاصه بازار آبمیوه‌ ها با ‌گرم‌ شدن هوا داغ‌ تر می‌ شود اما می ‌دانید آبمیوه‌ های مختلف از نظر خاصیت چه تفاوتی با هم دارند یا بهتر است بگوییم چه آبمیوه‌ ای برای چه کسی توصیه می‌ شود؟ پاسخ به این سوال همان چیزی است که می ‌خواهیم در این مطلب به آن بپردازیم.

ادامه نوشته