آشنایی با خط تولید نان های صنعتی

زيتون ايراني

بیشتر نانهایی که در کشور ما تولید و مصرف میشوند به شکل مسطح و نازك هستند . علت این امر در درجه اول ذائقه و عادات غذایی مردم است و در درجه دوم نبودن برنامه ریزي مدون و اصولی براي تغییر ساختاري در این مورد می باشد، از این رو حدود 30 درصد نان تولید شده به دلیل کیفیت نامطلوب به ضایعات تبدیل میشود . البته طی چند سال اخیر شاهد تغییر عادات غذایی مردم و تمایل بیشتر به استفاده از غذاهاي آماده و fast food بوده ایم لذا از اینرو تمایل استفاده از نانهای فانتزی نیز رو به افزایش است. اما این فقط بخشی از مصرف نان در سبد غذایی مردم است.
در چند سال اخیر مصرف نان به دلائل متعدد از جمله بالا رفتن هزینه سایر مواد غذایی افزایش قابل ملاحظه اي یافته است . بدیهی است جهت رفع نیازهاي اساسی تغذیه اي مردم بویژه اقشار کم درآمد باید از روشهاي بهینه تولید و عرضه استفاده گردد . یکی از این راهها تهیه نانهایی با قابلیت ماندگاري طولانی تر با حداقل ضایعات و حتی الامکان غنی شده با پروتئین، املاح و ویتامین ها است . لذا باید از یک سو با ارائه تعریف علمی و شناساندن نان خوب به مردم و آشنا ساختن افراد جامعه با ایرادات وارد بر نانهاي سنتی زمینه را براي استفاده بیشتر از نانهاي حجیم در جامعه فراهم شود و از سوي دیگر تولید نان به شکل صنعتی و مدرن تغییر کند.
 

ادامه نوشته

فراخوان همکاری

با سلام خدمت دوستان و همکاران عزیز؛

از تمامی علاقمندان به همکاری و نویسندگی مطالب در زیتون ایرانی دعوت می شود جهت قرار گرفتن مطالبشان در زیتون ایرانی دعوت می کنیم تا با ما تماس بگیرند

e mail: ali.amarlo@yahoo.com