نکتار چیست؟
از اختلاط آبمیوه طبیعی با آب ، قندهای طبیعی و سایر افزودنیهای مجاز بدست می آید، حداقل محتوای آبمیوه بر حسب نوع میوه از 30 تا 50 درصد متغیر می باشد.
آبمیوه چیست؟
فرآورده ای است که با محتوای آبمیوه صد درصد بدست آمده از فشردن میوه و یا رقیق نمودن آبمیوه تغلیظ شده (کنسانتره) با آب آشامیدنی تا رسیدن به غلظت مطلوب بدست می آید.
نوشیدنی / نوشابه چیست؟
  از اختلاط آبمیوه های طبیعی یا معادل تغلیظ شده آن (کنسانتره) با آب ، قندهای طبیعی و سایر افزودنیهای مجاز بدست می آید که حداقل آبمیوه محتوی آن نباید از 20% کمتر باشد.