انواع كباب
كباب ،خوشمزه ايراني؛محبوب ايرانيها
راستش تا ايام سفر فرا مي رسد و تا بخواهي شال و كلاه كني براي سفر ،اولين چيزي كه به ذهن من و هر ايراني ديگر مي رسد....
جناب دكتر معين به من دادند خيلي جالب تر بود، بخوانيد:"كباب kabab {سوخته} گوشت قطعه قطعه شده و بر آتش بريان كرده،گوشت با پياز و دنبه فيمه نموده ،و بر روي سيخ هاي آهني و يا چوبي گسترده و بر روي آتش بريان كرده باشند.تركيبات اسمي :كباب برگ:نوعي كباب :رگ و ريشه گوشت و پشت مازه را گيرند و آن را ورقه ورقه بريده ،پهلوي هم سيخ كرده روي آتش سرخ و پر حرارت كباب كنند.پس از اندكي تبخ آن را روي پلو يا بشقاب مي گذارند.قطعه اي كره روي آن نهند وسماق هم پاشند."
و كمي اطلاعات ديگر.اما انصافا لذت بردم از اين اطلاعات دكتر معين،كامل و دقيق.
خواندن متن کامل را در زیتون ایرانی 2 ادامه دهید
+ نوشته شده در سه شنبه ۱۰ فروردین ۱۳۸۹ ساعت 17 توسط علی عمارلو
|