غذا در فصل سرما
رژيمغذايي در فصلهاي مختلف سال چندان با هم فرقی ندارند و بهطور کلي، در همه فصول 5 گروه غذايي را بهطور متناسب و کافي باید دريافت کرد.
اما در فصل سرما، مصرف خوراکيهايي که بتواند سيستم ايمني را تقويت کند اهميت بيشتري دارد.از جمله مواد غذايي که سيستم ايمنيمان را تقويت ميکنند، ميتوان به ميوه و سبزيجات تازه (بهويژه مرکباتي مثل ليموشيرين، پرتقال، هندوانه و گوجهفرنگي) به دليل داشتن ويتامين C، ماهي به دليل داشتن امگا 3 و گوشت و حبوبات به دليل داشتن روي اشاره کرد. غير از اين، مصرف آب و مايعات بهويژه مايعات حاوي ويتامين C مثل آب ليمو و آب تازه مرکبات نيز توصيه ميشود .
اما در فصول سرد سال، افراد ميل کمتري به نوشيدن آب يا مايعات خنک دارند و ميزان مصرف نوشيدنيهاي گرم مثل چاي، قهوه و شير بيشتر ميشود. مصرف اين مايعات هم تا حدی مفيدند
آب بدن را بايد در اين فصول هم از طريق ميوه و سبزي هم ساير نوشيدنيها تامين کرد. البته برخي نوشيدنيها در عين اينکه ميزان آب بدن را بالا ميبرند، دفع را هم زياد ميکنند مثل قهوه يا نوشيدنيهاي کولادار. وقتي دفع بيشتر شد به اين معني است که مايع مصرف شده نياز بدن را تامين نميکنند. چاي غليظ و نوشابههاي کولادار جزو نوشيدنيهايي است که در اين فصول چندان توصيه نميشوند. به جاي آن بهتر است چاي کمرنگ بنوشيم که هم بدن را گرم ميکند و هم دفع ادراري کمتري به همراه دارد.