چهار گروه اصلي غذا
گروه نان و غلات:
1ـ تا آنجا كه ممكن است برنج را به صورت كته مصرف كنید.
2ـ سعی كنید بیشتر از نان های حاوی سبوس( مثل نان جو، سنگك و بربری ) استفاده كنید.
3ـ نان را به اندازه مصرف خانواده بخرید و از مصرف نان های كپك زده جدا خودداری كنید.
گروه گوشت ، حبوبات ، تخم مرغ و مغزها:
1ـ قبل از مصرف گوشت های قرمز، تمام چربی قابل رویت آن را جدا كنید. پوست مرغ را كه حاوی چربی زیاد است جدا كنید.
2ـ حتی الامكان از سرخ كردن گوشت اجتناب كنید.
3ـ مغز و زبان دارای چربی و كلسترول فراوان است. در خوردن آنها افراط نكنید.
4ـ اگر می خواهید گوشت یخ زده را به صورت آب پز بخورید، آن را بلافاصله بپزید و اگر بخواهید بصورت كباب شده یا به صورت های دیگر بخورید، برای خارج كردن گوشت از حالت یخ زده باید آن را 24 ساعت در قسمت پایین یخچال قرار دهید و بعد بپزید .
5ـ بهتر است به جای گوشت قرمز، بیشتر از گوشت های سفید مانند مرغ و ماهی استفاده كنید.
گروه شیر و لبنیات:
1ـ از شیر های پاستوریزه شده كم چربی ( 5/2 درصد یا كمتر) استفاده كنید.
2ـ اگر به شیر پاستوریزه دسترسی ندارید، می توانید شیر باز را به مدت 10 دقیقه بجوشانید و سپس مصرف كنید.
3ـ سرشیر و خامه كمتر مصرف كنید.
4ـ از پنیرهای تهیه شده از شیر پاستوریزه استفاده كنید.
5ـ بستنی هایی را مصرف كنید كه از شیر پاستوریزه تهیه شده باشد.
گروه میوه ها و سبزی ها :
بررسیها نشان میدهند که سبزیها به دلیل دارا بودن ریزمغذیها نقش اساسی در سلامتی افراد دارند.
1ـ تا آنجا كه ممكن است برنج را به صورت كته مصرف كنید.
2ـ سعی كنید بیشتر از نان های حاوی سبوس( مثل نان جو، سنگك و بربری ) استفاده كنید.
3ـ نان را به اندازه مصرف خانواده بخرید و از مصرف نان های كپك زده جدا خودداری كنید.
گروه گوشت ، حبوبات ، تخم مرغ و مغزها:
1ـ قبل از مصرف گوشت های قرمز، تمام چربی قابل رویت آن را جدا كنید. پوست مرغ را كه حاوی چربی زیاد است جدا كنید.
2ـ حتی الامكان از سرخ كردن گوشت اجتناب كنید.
3ـ مغز و زبان دارای چربی و كلسترول فراوان است. در خوردن آنها افراط نكنید.
4ـ اگر می خواهید گوشت یخ زده را به صورت آب پز بخورید، آن را بلافاصله بپزید و اگر بخواهید بصورت كباب شده یا به صورت های دیگر بخورید، برای خارج كردن گوشت از حالت یخ زده باید آن را 24 ساعت در قسمت پایین یخچال قرار دهید و بعد بپزید .
5ـ بهتر است به جای گوشت قرمز، بیشتر از گوشت های سفید مانند مرغ و ماهی استفاده كنید.
گروه شیر و لبنیات:
1ـ از شیر های پاستوریزه شده كم چربی ( 5/2 درصد یا كمتر) استفاده كنید.
2ـ اگر به شیر پاستوریزه دسترسی ندارید، می توانید شیر باز را به مدت 10 دقیقه بجوشانید و سپس مصرف كنید.
3ـ سرشیر و خامه كمتر مصرف كنید.
4ـ از پنیرهای تهیه شده از شیر پاستوریزه استفاده كنید.
5ـ بستنی هایی را مصرف كنید كه از شیر پاستوریزه تهیه شده باشد.
گروه میوه ها و سبزی ها :
بررسیها نشان میدهند که سبزیها به دلیل دارا بودن ریزمغذیها نقش اساسی در سلامتی افراد دارند.
+ نوشته شده در جمعه ۳ آذر ۱۳۹۱ ساعت 13 توسط علی عمارلو
|