صنایع غذایی

پدیدآورنده: مایکل رنکن، آر.سی. کیل، مجتبی دولتخواه (مترجم)، قهرمان شمس (مترجم)، مریم شعبانی گلدره (مترجم)

ناشر: دولتمند - 1381

قیمت:  35000 ریال


HACCP در صنایع غذایی

پدیدآورنده: کارول والاس، سارا مورتیمور، سیدرضا راست منش (مترجم)، روح الله فردوسی (مترجم)

ناشر: مرز دانش - 25 مرداد، قیمت:  15000 ریال


اصول مهندسی صنایع غذایی

پدیدآورنده: حمید توکلی پور

ناشر: آییژ - 25 اردیبهشت، 1387

قیمت:  75000 ریال


اصول مهندسی صنایع غذایی

پدیدآورنده: حبیب الله میرزایی، امیر دارایی گرمه خانی، نرجس آقاجانی

ناشر: نشر علم کشاورزی ایران - 13 اردیبهشت، 1388

قیمت:  80000 ریال


آلبوم مواد غذایی

پدیدآورنده: معصومه غفارپور، هایده کیانفر، آناهیتا هوشیارراد، بیتا بنی اقبال

ناشر: انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دنیای تغذیه - 07 آبان، 1386

قیمت:  170000 ریال


خلاصه جامع طرح های تحقیقاتی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و پایان نامه های دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی (1385 - 1381)

پدیدآورنده: مهرداد محمدی (گردآورنده)، زهره حاج میرصادقی (گردآورنده)، زینب کمالی (گردآورنده)

ناشر: انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور - 26 آبان، 1387


طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی

پدیدآورنده: گروه مولفین سنجش اول

ناشر: موسسه فرهنگی هنری سنجش اول - 1382

قیمت:  60000 ریال


درسنامه زبان تخصصی صنایع غذایی

پدیدآورنده: اعضای هیئت علمی موسسه سنجش تکمیلی

ناشر: سنجش (وابسته به موسسه فرهنگی هنری سنجش) - 1382


فرهنگ علوم و صنایع غذایی

پدیدآورنده: زهرا امام جمعه، محمدتقی گلمکانی، سیدمحمدهاشم حسینی

ناشر: آییژ - 19 مهر، 1388

قیمت:  90000 ریال

1385